Перчики, фаршировані м'ясним асорті

Час приготування: 120 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Доброго всім вечора!

Хочу запропонувати Вашій увазі рецепт, де основний упор робиться на начинку. Перці фаршировані - страва досить відоме, але от поєднати у фарші такі види м'яса - це мені довелося вперше.

Значить, беремо 10 штук болгарського перцю, миємо й чистимо, зрізаємо верхню кришечку.

Готуємо фарш: прокручуємо в м'ясорубці все дісталося нам м'ясо і половину цибулі і мааааленькій шматочок сиру. Додаємо відварений до напівготовності рис, солимо, перчимо, перемішуємо.

Начиняємо підготовлені перчики, укладаємо у форму.

Ну а далі, все як завжди: готуємо зажарку з морквини і цибулі, сметану перемішуємо з кетчупом (або томатною пастою) і трошки додаємо води.

Викладаємо поверх перців зажарку і поливаємо соусом.

Тепер ставимо перчики в духовку при 200 г на 40-50 хвилин.

Інгредієнти

Перець болгарський - 10 шт

Свинина (шматок шинки) - 300 р

Язик телячий - десь теж 300 г (у мене дві невеликі штуки)

Серце індички - теж 300-350 г.

Рис - 100 г.

Сир - 100 г.

Морква - 2 шт.

Цибуля - 3-4 шт.

Сметана - 200 г.

Кетчуп - 2 ст. л.

Сіль, перець, приправи по-смаку

 

Інші рецепти

СВИНИНА У сирній паніровці
козацькі голубці
Картопля з куркою під помідорами
Полунично-кавуновий гаспачо
Літній десерт Пробудження
Кефтедес (котлети по-грецьки)
Суп зі свининою За вуха не відтягнути
Яйця із соусом з цукіні з горчіцeй