Гарбуз по-італійськи (на зиму).

Складність: не визначена

Як приготувати

Гарбуз помити, почистити, нарізати на невеликі шматочки.

Підготовлену таким чином гарбуз посолити на око, добре перемішати, накрити чистим рушником і залишити на 24 години.

Через добу виділилася сік злити, сік нам не потрібен, ми його просто виливаємо.

Воду закип'ятити разом з оцтом, в гарячий маринад опускаємо шматочки гарбуза, варимо 7 хвилин, і зливаємо маринад, маринад нам більше не знадобиться.

Часник чистимо і дрібно рубаємо, м'яту також дрібненько посікти, з'єднати часник і м'яту з 200 мл. оливкової олії, добре перемішати.

Гарбуз перемішати з часником і м'ятою.

Відразу ж гарбуз розкласти по банках, залити оливковою олією до верху, і герметично закрити.

Дати настоятися 2 тижні, зберігається такий салат 6 місяців.

Смачного!!!

Інгредієнти

2 кг. гарбуза,

сіль,

1,2. літри води,

300 мл. винного оцту,

1 головка часнику,

50 грам свіжої м'яти,

оливкова олія.

 

Інші рецепти

Салат з квасолі з сухариками
Кабачок НЯМ
тортик М'ятний вечір в малинових хмарах
Салат з баклажанОсенній
Салат з кукурудзою, рисом, крабовими паличками і ананасом
Манника
САЛАТ З Крапивко
Йогуртовий кекс з чорносливом