Перевертиш з вишнею та персиками.

Складність: не визначена

Як приготувати

Борошно просіяти з розпушувачем. Додати розм'якшене вершкове масло, цукровий пісок, ванілін, корицю і яйця.

Збити міксером. Виходить дуже густа маса, схожа на масляний крем.

З вишні видалити кісточки, з персиків - шкірку і порізати скибочками.

Форму з високими бортиками змащуємо, викладаємо тісто, розподіляючи по всій формі.

Розрівнявши, викладаємо вишні, вдавлюючи в тісто.

Потім знову вирівнюємо верх і викладаємо персики.

Випікаємо в духовці близько 40-50 хвилин при температурі 200 градусів.

Готовому пирога даємо охолонути. І перевертаємо!

Все готово! Приємного чаювання!!!

Інгредієнти

Борошно - 3 ст.

Цукор 2 ст.

Масло вершкове - 350 гр

Яйце - 5 шт

Розпушувач - 1 ч. Л.

Ванілін - 1 ч. Л.

Кориця - 1 ч. Л.

Вишня -250 гр

Персік- 500 гр

форма № 26

 

Інші рецепти

Сніданок по Французко
Пиріг - Капустяний мікс
булочки
Фруктовий пиріг з посипкою
Домашній хліб Козача стати
Консервовані помідори
Бешпармак - Урочистий обід
Морквяні маффіни зі сливою