Тарт з сиром і овочами.

Час приготування: 75 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Варіанти: Овочевий тарт

Як приготувати

Тісто: Масло нарізати кубиками, змішати з борошном і порубати в крихту. Додати цукор, сіль, йогурт. Швидко замісити м'яке тісто. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин.

 P.S. борошно класти скільки візьме тісто (воно має бути м'яке, еластичне).

Поки тісто охолоджується готуємо начинку.

Начинка: Цибулю, моркву і часник нарізати кубиками і пасерувати 5-7 хвилин на середньому вогні. Додати, нарізаний кубиками перець. Обсмажити 2-3 хвилини + крупно нарізаний шпинат. Протушкувати до випаровування рідини. Трохи остудити.

Яйця посолити, поперчити і трохи збити віночком. Додати сир (якщо готуєте з фетою, то наріжте її кубиками), подрібнений кріп. Сирну масу змішати з овочами.

Крем: яйце змішати з сиром і йогуртом. Посолити, поперчити (за смаком).

Тісто тонко розкачати (товщина біля 0,5см), викласти у змащену маслом форму. Зайве тісто акуратно зрізати по краю форми. Викласти овочеву масу, розрівняти і змастити кремом. На крем викласти пластинки помідор.

Тарт випікати в розігрітій духовці при 180 * С-45 хвилин.

Смачного!!!

Інгредієнти

Тісто:

 100 гр охолодженого масла або маргарину

 1 ст. л. цукру

 дрібка солі

 1ст. л. густого йогурту

 1,5 скл. (приблизно) самовосходящей борошна.

Начинка:

2-3 ст. л. раст. масла

1 середня цибулина

2 середніх моркви

1 зубок часнику

2 шт. болгарського перцю

400 гр шпинату

кріп

2 яйця

200 гр м'якого козячого сиру або фети

сіль перець.

Крем:

1 яйце

100 гр сиру

100 гр густого йогурту.

2 середніх стиглих щільних помідора

форма для тарта №28.

 

Інші рецепти

Свинина по-імператорський
морквяні пампушки
Мастава (мій варіант)
Іракських СУП З КРАСНОІ сочевиці
М'ясний рулет з подвійною начинкою
закуска з баклажанів, гостра
Пиріжки з м'ясом і капустою (мій варіант)
Груші запечені з сиром рікотоі