Салат з курячої печінки "Дуже ситний"

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Салат з печінки "Півник"

Як приготувати

Курячу печінку відварити, порізати кубиками, обсмажити дрібно нарізану цибулю і натерту моркву, зробити омлет (взбіть3 яйця з 3мя ст. Ложками майонезу і обсмажити з 2х сторін), остудити, нарізати соломкою. Всі інгредієнти змішати, заправити майонезом. Подавати з тостами. Салат дуже ситний, цілком може замінити вечерю.

Інгредієнти

500-600г. курячої печінки

2морковкі

1луковіца

3яйца

250г. майонезу

раст. олія для смаження

сіль, перець за смаком

 

Інші рецепти

Риба на томатної подушці
ВАРЕННЯ З Ранеток
Курочка
Melanzane alla parmigiana (баклажановие рулетики з моцарелою)
Картопляне суфле з сиром Чеддер
Біріані з грибами і рисом
Гарбузовий суп-пюре з беконом
Млинці з цукіні і не тільки