КЕКС з медом і ЯБЛУКАМИ

Складність: не визначена

Як приготувати

Яблука натерти на дрібній тертці, додати сухарі, корицю, добре перемішати і залишити на 15-20 хв. (фото 1).

Жовтки розтерти з цукром і медом до утворення однорідної маси, з'єднати із тертими яблуками.

Всипати борошно і розпушувач, добре перемішати.

Обережно ввести збиті в піну білки, акуратно перемішати.

Вийшло тісто перелити в змащену маслом і посипану сухарями форму.

Випікати близько 40 хв. при 200 *.

Остиглий кекс дістати з форми і посипати цукровою пудрою.

Інгредієнти

300 г яблук

4 яйця

1/2 склянки цукру

100 г м'якого меду

1 склянка борошна

4 ст. л. білих товчених сухарів

1/2 ч. Л. кориці

1 ч. Л. розпушувача

 

Інші рецепти

Пісочний торт з начинкою з баклажан
Шаховий торт
Млинцевий торт
Деруни Лісова галявина (мій варіант)
Торт з полуничкою
Торт Фруктово - желейний
Кекс з ягодами
Французький фермерський хліб