Огірки солоні швидкі (з житнім хлібом)

Складність: не визначена

Як приготувати

Для розсолу в киплячій воді розчинити сіль. Розсіл охолодити.

Огірки, зрізавши кінчики, розрізати уздовж, але не до кінця.

У банку покласти хліб і кріп, потім укласти огірки і залити розсолом.

Банку, закривши пластмасовою кришкою, поставити в тепле місце для квашення на 4 дні.

Готові огірки прибрати в холодне місце.

Щоб ці огірки довше зберігалися, влити в розсіл горілку з розрахунку: 20 г на 1 л розсолу.

Інгредієнти

На 2,5 кг огірків:

по 150 г зелені кропу і житнього хліба

2 л води

100 г солі

 

Інші рецепти

Фаршировані кабачки в сирному соусі
Баклажани фаршировані (варіант)
Картопляні панцаротті
слабо \ солона сьомга
Овочевий суп з плавленим сиром
Салат Святковий (з ківі)
Малиновий пиріг
Кабачковий тортик-запеканочку