Овочева запіканка "Медітеррано".

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 50

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Овочева запіканка

Варіанти: Овочева запіканка

Як приготувати

Отримала черговий номер журналу і переглядаючи знайшла ось цей рецепт-продукти зараз якраз все є свої на дае-от і вирішила відразу ж приготувати, чесно скажу-смак превзошол мої очікування, не думала, що буде так смачно.

Досить базікати-пора приступати до справи,

Для початку підготуємо всі продукти:

Картоплю почистимо, цукіні і помідори помиємо, всі овочі поріжемо на кружечки товщиною 5 мм. Ріжемо кожен овоч в окрему чашку.

Тепер почистимо цибулю і часник і дрібно поріжемо. За рецептом йде пучок зеленої цибулі, але у мене не було-взяла цибулю-шалот дві які великі цибулинки. У сковороді розтопити 2 ложки вершкового масла і піджаримо в ньому цибулю з часником до прозорого стану, що не засмажувати сильно.

У форму для запіканки викласти округлі закінчення помідор, які виходять, коли починаючи різати помідори, на них викласти обсмажені цибулю і часник. Поверх цих овощеё викладаємо внахлест шарами цукіні. потім помідори і на верх картоплю. Зверху овочі солимо і перчимо. У мене вийшло в два ряди.

Тепер приготуємо соус:

Каперси дрібно порубати, додати в вершки, посолити і додати подрібнений чебрець і мускат за смаком. Все перемішати і залити наші овочі. Форму поставити в розігріту до 180 ° (конвенция 160 °) духовку і запікати 50 хв.

Наша запеканочку готова, можна накривати стіл і звати домочадців!

Інгредієнти

1 пучок зеленої цибулі (у мене не було-взяла 2 цибулини не великі)

2 зубки часнику

2 ст. ложки масла вершкового

1 ст. ложка каперсів (з баночки)

400г. вершків

1 цукіні

500г. картоплі

5 помідор (середніх)

Сіль

Перець

Мускат

Свіжий чебрець

 

Інші рецепти

Вафельний тортик з фруктами
Бабка з манної крупи
лаваш з адигейським сиром
Оващное рагу '' Знахідка ''
Салат з авокадо, червоною цибулею і фетою Яскравий квітка
Піца ХВИЛИНКА
Салат Здоров'я
Хашан