Картопляна піраміда!

Час приготування: 7 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Почнемо .... Картоплю режим круглешкі і смажимо до рум'яного відтінку. Окремо режим курку дрібними кубиками обсмажуємо до напів-готовності, закидаємо цибулю дрібно нарізану і шампіньйони нарізані скибочками, щоб було красиво і виглядало широко на тарілці. Як токо пропасеруются гриби і цибулю додаємо вино, випаровуємо буквально хвилинку. Потім заливаємо вершки і трошки даємо затягнуться. а от найцікавіше) - смажену картоплю викладаємо у вигляді піраміди, потім нашим соусом поливаємо зверху щоб вся картопля була в ньому. Система в тому, що картопля маленько пріостинет і вони злипнутися, вийти що те начебто не великого картопляного пирога)

Інгредієнти

філе курки 120гр

2-3 печериці бажано не дуже великі

вершки 22% 40-50 гр

картопля варена зі шкірою 3 якщо маленькі 2 якщо великі

цибуля ріпчаста 30-40 гр

вино біле грам 10-20

Про рецепті

Реально смачно робив і пробував шкода НЕ фоткал!

 

Інші рецепти

Соус з каррі (не зловживати)
КЕКС Шоколадний Чіпс
Салатик Рибка
Романтична вечеря Шашлички з сьомги з гарячим овочевим салатом
Тімбаль з лососем
Рогалики сирні в цукровій глазурі (варіант)
Торт «Чорнослив»
ЛІТНІ РАДОСТІ 3: апельсин-лимонне суфле