Смажені "роли" з цікавим гарніром

Кухня: Китайська

Складність: не визначена

Як приготувати

Все дуже-дуже просто!

Отже, філе розрізаємо вздовж на 2 частини. Перець і сир ріжемо соломкою.

На бамбуковий килимок кладемо норі. На лист норі кладемо філе, на нього сир і перець, солимо, перчимо і звертаємо рулетиком.

Кожен рулетик розрізаємо навскоси на 5-6 частин. Обсмажуємо «роли» з двох боків до готовності.

Тим часом, обсмажити кукурудзу на сухій сковороді до випаровування рідини, потім налити трохи олії. Додати жменю (за смаком) кедрових горішків і кілька крапель (теж за смаком) кунжутного масла смажити разом хвилинки 3-4. Готово!

СМАЧНОГО!

Інгредієнти

Для «ролів»:

Філе тріски - 300 г

Листи норі - 3 листа

Перець солодкий - 1 шт

Сир - 100 г

Сіль перець

Для гарніру:

Кукурудза консервована - 1 банка

Кедрові горішки - жменя

Кунжутне масло - кілька крапель

 

Інші рецепти

Panini bianchi - Паніні (булочки)
Corned beef приготований в домашніх умовах
Тарт з пікантним фаршем
Баклажани в гострому соусі
Кальмар з овочами в кокосовому молоці
Соус з курки по азербайджански
Дріжджовий пиріг з грушами на «пухнастому» тісті
Хліб з цілісної і кукурудзяного борошна