Овочі всякі (тушковані)

Час приготування: 30 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Рататуй ... вільне прочитання рецепта

Варіанти: Кабачки, тушковані по-дачному

Як приготувати

Нічого особливого в рецепті немає, але я так заморожую на зиму продукти окремо (спочатку розкладаю окремо, поки не заморозяться, потім укладаю в пакети, правда ріжу для заморозки не так тонко) і взимку дістаю шматочки літа. Красивості, як влітку при тушкуванні вже не буває, але смак залишається :)

Цибулю і перець порізати кільцями товщиною 2-3 мм.

Кабачки, помідори порізати кружальцями завтовшки 2-3 мм.

Часник подавити

На розігріте рослинне масло покласти цибулю, трохи обсмажити. Додати всі остальнче інгредієнти - закрити кришкою і тушкувати до готовності (не заважати). В кінці додати сіль і перець

Інгредієнти

Всі овочі брати в тих пропорціях, які любите:

Баклажани

Кабачки (цукіні)

помідори

цибуля

перець

часник

зелень, перець мелений, сіль, раст. масло

 

Інші рецепти

Млинці з кабачком
Кіш з фореллю, креветками і фенхелем
Свинина з баклажанами в сметанному соусі
Олів'є
Спагеті з шинкою
Цвєтаєвський пиріг
Банановий рай
Консервовані кабачки