щековина варена

Складність: не визначена

Як приготувати

У салі робимо маленькі надрізи і кладемо туди по пів-зубки часнику. Сіль, перець, приправу змішуємо і цією сумішшю обсипаємо гарненько сало. Потім кладемо його в кульок (без дірочок) щільно зав'язуємо і кладемо в каструлю з водою. Варимо на невеликому вогні 1,5-2часа. При бажанні після варіння можна змастити сумішшю майонезу та часнику і запекти хв 20 в духовці.

Інгредієнти

1кг. щёковіни

сіль, перець, спеції по-смаку (я беру приправу до м'яса), часник.

 

Інші рецепти

Домашня піца SaFoNiM
Освіжаючий напій з базиліка
ліверок
салат сирний зі свіжими огірками
Печериці фаршировані
Яловичина тушкована по-селянськи
Відвареної язик''Герасім ''
Киселевих пиріг, типу Шарлотка