Закуска Бочонок

Кухня: Російська

Час приготування: 1 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани порізати тоненькими язичками, посолити і посмажити на мінімальній кількості масла. Взяти будь маленькі чашечки, кокотниці, стаканчики і т. Д. І укласти в них баклажани, так щоб краї звисали.

Покласти будь-яку начинку (тут обсмажені овочі і чайна ложка густої сметани). Можна: смажені гриби зі сметаною, сир з часником і зеленню, сирний сир і т. Д. Начинка не повинна бути рідкою.

Поставити в холодильник мінімум на 30 хв. Помідори нарізати кружечками. Помідори краще брати діаметром з чашечку в якій ви це робите (для стійкості і краси).

Накрити чашечку кружечком помідора і перевернути. Акуратно розкласти «барильця» на тарілці, прикрасивши зеленню, майонезом і т. Д.

Теж можна зробити зі слабосоленої сьомгою, замінити баклажани тонко порізаної на смужки сьомгою. Начинку брати не рідку.

Якщо з сьомгою, то можна викладати ще й на огірок.

Інгредієнти

баклажани

гриби

помідори

майонез

 

Інші рецепти

салат Сирний
м'ясні гніздечко
Персики / Справжні /
Витаминка
Зелена квасоля з помідорами чері
Салат з курки з креветками і кальмарами
салат фантазія
Грибочки в часниковому маслі