Вірменський перець

Складність: не визначена

Варіанти: Гостра закуска з перців по вірменський

Як приготувати

Перець приготувати для фарширування, закип'ятити розсіл влити в нього оцет і додати гіркий перець. У цьому розсолі варити перц 2 хв. дістати і остудити. Потім начинити перець 1/4 частиною помідора, давленим часником і гілочкою петрушки. Щільно укласти в 1 літрові банки, закип'ятити розсіл в якому варився перець і залити банки. Стерелізовать 10-15 хв. і закочувати.

Інгредієнти

на 5 кг. перцю

Розсіл:

2 літри води

1 ст. цукру

0,5 ст. солі 1 ст. масла

1 ст. оцту 6%

2 гірких перцю

для начинки перцю:

часник

помідори

петрушка

 

Інші рецепти

Салат з рисом на зиму № 2 .... або гарнір для зайнятих
Ананасова родзинка
Літній супчик зі щавлем і грінками (варіант)
баклажани по корейськи
Сніданок для коханого
Крепи (французькі млинці)
Десерт-морозиво з персиками
Огірки в томатної заливки