Маффіни - яблучно-морквяні ... і не тільки

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Знову маффіни - вівсяно-яблучні дієтичні

Варіанти: Яблучно-горіховий пиріг з морквяної стружкою

Як приготувати

Підготувати яблучне пюре: Я брала два дачні (кислих) яблука, потерла на дрібній тертці, додала стіл ложку коричневого цукру і відправила в мікрохвильовку на 5 хвилин (на повну потужність).

Моркву почистити і потерти на дрібній тертці.

Змішати яблучне пюре, морква, молоко, цукор, сіль, яйця і масло.

В окремій мисці змішати житнє, вівсяну муку, розпушувач, соду і корицю, гарненько розмішати і додати в яблучно-морквяне пюре.

Наприкінці всипати волоські горіхи (попередньо промивши і подрібнивши)

Наповнити формочки (змастивши маслом раст) тестом на 2/3 і відправити в заздалегідь розігріту духовку.

Випікати 25 хвилин при темпер 190 гр

Інгредієнти

пів склянки розмолотої вівсяної крупи «Біловоддя»

1 стакан житнього борошна

неповна склянка (4/5) яблучного пюре

пів склянки моркви (натертої на дрібній тертці)

2 яйця

2 стіл ложки масла раст (+2 на змащення формочок)

50 гр масла вершкового

пів склянки молока

4 ст. ложки коричневого цукру (+1 ложку в яблучне пюре)

30 гр кокосової стружки

пів склянки горіхів волоських

кориця мелена - пів чайної ложки

пів чайної ложки соди + пів чайної ложки розпушувача

сіль за смаком

 

Інші рецепти

Яєчний сир
Курячі оладки НЕЖНОСТЬ))
Торт з печива і хурми
Салат Корисно-Смачний
Spaghettis au saumon fume-Спагеті з копченим лососем і коньяком
Конфітюр з ківі
Найніжніші рибні котлетки, в кисло-солодкому томатному соусі ... да запечені в духовочке
Бродячаяаджіка