форель запечена з картоплею

Складність: не визначена

Як приготувати

філе форелі порізати на порційні шматочки, розкласти на тарілці

посипати сіллю, побризкати лимоном і залишити на годину

зварити картоплю в мундирі. остудити

почистити картоплю, порізати кружальцями

взяти форму для запікання

розкласти картоплю на дно в декілька шарів, посолити

зверху викласти рибу

змастити її майонезом

поставити в розігріту духовку до 180 гр.

запікати 20-30 хвилин

Інгредієнти

філе форелі - 800гр.

картофка- 8 шт.

майонез - їдальня ложа

масло підсівши.

сіль перець за смаком

часточка лимона

 

Інші рецепти

маффіни закусочні
Бананові-вівсяне печиво
Risotto alla milanese - різотто по-міланськи
Супер вітамінна каша
Баклажани під густим соусом з помідорів
Цзяоцзи
Кекс з ванільним йогуртом і шоколадом
Осетер фарширований