Булочки-ватрушки з бринзою і беконом.

Час приготування: 80 хв.

Кількість порцій: 15

Складність: не визначена

Як приготувати

Дріжджі розкришити в чашці, посипати цукром. Налити теплу воду, майонез і рослинне масло. Насипати борошно з сіллю, і замісити м'яке тісто. Закрити чашку з тістом кришкою, і поставити на 15 хвилин в тепле місце.

Тісто обминути, змастивши руки попередньо рослинною олією.

Тісто обминати 3 рази через 15 хвилин.

Зробити начинку:

бринзу дрібно розкришити pуками, додати яйце і сметану.

 Бекон і петрушку дрібно порізати, додати роздавлений часник. Все змішати до однорідної маси.

З тіста сформувати булочки, покласти їх на протвень.

 Стакан змастити олією, і зробити в центрі кожної блочки поглиблення для начинки.

Начинити булочки-ватрушки сирною сумішшю, і дати їм підійти 15 минт.,

Поставити в гарячу духовку на 180 ° C, і пекти поки не зарумяняться (приблизно 20-25 хвилин).

Інгредієнти

Для тесту:

400 мл., Теплої води,

20 гр., Дріжджів,

? чайнoй ложки цукру,

1 чайну ложку солі,

3 ст. ложки майонезу,

3 ст. ложки рослинної олії (у мене було гостре, настоение на гострому перці),

приблизно 600-650 гр., борошна.

Для начинки:

200 гр., Бринзи,

6 пластинок бекону,

1 яйце,

2 ст. ложки сметани,

1-2 зубчики часнику,

1/2 пучка (гладкою) петрушки.

 

Інші рецепти

Окрошка грибна
Лукошки з картоплі
Шурпа (варіант)
Торт в пастельних тонах, зі смаком лимона і тархуну
Соус Маринара
Раки по-польськи
Суп Зоря
коржі з бринзи з кмином