Риба, запечена в пергаменті з овочами

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Риба, запечена в пергаменті

Як приготувати

рибку посолити, поперчити, покласти на папір (вирізати по 2 кола, діаметр по вашій тарілці)

на рибу викласти овочі, посолити, і скропити олією

накрити другим аркушем паперу, і загорнути краї

поставити в духовку на 10-15 хв.

подати в папері розрізавши її "хрестиком"

Інгредієнти

2 філе судака

2 помідори

1 маленька цибулина

перець солодкий 1/3

капуста цвітна

2 скибочки лимона

сіль, перець за смаком

рас. масло, зелень

 

Інші рецепти

локшина по-японськи на Сковородинівський лад
Куряча грудка на УРА
Салат з буряка
Салат з креветками і кальмарами-варіант
Фаршировані Конкильони під соусом Маринара
Хризантема з пекінської капусти
Франкфуртський капустяно-місний вінок
Сік з петрушки ВІАГРА