дині * обалденние *

Складність: не визначена

Як приготувати

У стерилізовані банки кладемо нарізані часточками дині. У воду додаємо цукор, доводимо до кипіння і вливаємо оцет. Цим сиропом заливаємо дині та стерилізуємо банки 15хв. Закочуємо, перевертаємо і укутуємо до повного охолодження.

Інгредієнти

На 5 літрових банок:

3-4дині

500-600гр. цукру

150гр. оцту

2л. води

 

Інші рецепти

Сирно-кабачкова коржик / пиріг / хліб / запіканка з кунжутом
Баклажаннаяікра з яблуками
ЗакускаПавліній хвіст з баклажан
кабачкова ікра з каррі
Абрикосовий сорбет
Мій Штрудель
Соте з курки з брокколі і ГРИБАМИ
салат по Красноярському