Не придумав ще!

Час приготування: 7 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Беремо філе сьомги і режим на кубики не великого розміру, приблизно 0,7 * 0,7. Режим цибуля ріпчаста дрібно і нарізаємо кільця порею, це закидаємо до сьомзі і даємо маленько припустилися. Потім як токо сьомга готова, заливаємо вершки і додаємо шампіньйони. Тушкуємо це до напів-загустіння. Під кінець за хвилину додаємо сік лимона. От як би і все. Смачного!

Інгредієнти

сьомга 100гр

цибуля ріпчаста 30 гр

цибуля порей білої частини 30 гр і зеленої 30 гр

вершки 22% близько 50-60 гр

печериці 40гр (пасеровані - натерті в крупну тертку, пасерувати без рідини і масла, поки сам їх сік не випаруватися)

лимонний сік за смаком

Про рецепті

Багато хто пробував говорили, що можна робити це блюдо поперчённее. Фото не дуже бо робили в іншій послідовності і зелена частина порею маленько поміняла колір.

 

Інші рецепти

Неаполітанський чізкейк
Курка по-провансальські
пиріг песочнийНЕЛЮБІМИЙ
Морквяний листопад
хачапурі з м'ясом - варіант
Цвітна капуста з помідорами і яйцями
Філе індички з овочами
ТортКіевскій