Рафаєлем

Кухня: Російська

Час приготування: 15 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Горіхи нарізати ножем на невеликі шматочки. Сир і крабові палички натерти на дрібній тертці. Вкласти всередину кожної оливки по 1 шматочку волоського горіха.

Змішати сир з майонезом. Додати натертий на тертці зубчик часнику. Ретельно перемішати до однорідної маси.

З отриманої суміші зліпити невеликі кульки. Розім'яти їх у коржі, покласти в центр кожній по 1 оливки. Зімкнути краю так, щоб оливка опинилася всередині.

Натерті крабові татка викласти на плоске блюдо. Обваляти в них кожну кульку, стежачи потім, щоб крабова крихта розподілялася по поверхні рівномірно. Крабові палички натерти на тертці в замороженому вигляді

Інгредієнти

банка оливок без кісточок Maestro de Ollva

100 г волоських горіхів

100 г сиру пармезан

1 упаковка крабових паличок

1 зубчик часнику

2 ст. л. майонезу

2 ст. л. оливкової олії

1 пучок кропу

0,25 гострого червоного перцю

 

Інші рецепти

Кус-кус з м'ясом
Пиріг Гості дзвонили - Ставь чайник
рулетики
Млинці до ПИВУ
Цукати
Фаршировані кабачки
Конде з бананів
Хліб яєчний