Джамбалая з креветками

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Лук очищаємо, миємо і дрібно нарізаємо, злегка обсмажуємо на добре розігрітій сковороді з додаванням маргарину

 Солодкий перець миємо, видаляємо плодоніжки і насіння, і дрібно нарізаємо, додаємо до цибулі

 Селера моєму і дрібно нарізаємо, додаємо до цибулі, смажимо овочі, поки вони стануть м'якими

 Овочі знімаємо з вогню і перекладаємо в каструльку, всипаємо рис, вливаємо бульйон, додаємо спеції, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності рису

 У цей час розморожуємо горошок, помідори моєму, очищаємо шкірку і дрібно нарізаємо До готового рису і овочів додаємо горошок, помідори і креветки, перемішуємо тушкуємо під кришкою ще хвилин 5, знімаємо з вогню

 От і все, приємного апетиту!

Інгредієнти

2 середні цибулини

3 стебла селери

1крупний солодкий перець

1 ст. рису

2 помідори

1 ст. замороженого зеленого горошку

250 гр. очищених креветок

2 ст. бульйону або води

50 гр. маргарину

1 ст. л. креольских спецій

 

Інші рецепти

кекс з манною крупою
Торт Серце
Лікер (настоянка) на журавлині
Запіканка з рибою, кальмарами, овочами і рисом
Цепелінай (цепеліни)
Коралові рифи
Квіти кабачків фаршировані, в пивному клярі
Паштет з сочевиці з курагою і горіхами (Мшош)