Вишнево-шоколадний експрес-пиріг

Час приготування: 5 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Експрес-пиріг з шоколадом, мигдалем і журавлиною

Як приготувати

Можна, звичайно, зробити бісквітне тісто, але часу не було.

Взяла готовий бісквітний корж (він у мене зберігався в морозилці в змозі крихт) :)

Поклала крихти у форму, на них шоколадні краплі, потім розподілила по поверхні консервовану вишню і залила заливкою.

Всі інгредієнти для заливки змішати (яйця розділяти не треба).

І в духовку.

Приготування зайняло у мене 5 хвилин, випічка при 170 гр близько 40 хвилин.

Дуже смачно!!!!

Інгредієнти

Корж готового бісквітного тіста (у мене бісквітної-шоколадні крихти)

Вишні з компоту

Шоколадні крапельки або дрібно рубаний гіркий шоколад

Заливка

250 гр маскарпоне

3 яйця

80 гр ванільного пудингу (інстант)

3 ложки цукру

150 мл. вершків

 

Інші рецепти

Сьомга (на гратах) по-старочервовскі
суші-роли
Картопля, фарширована оселедцевим паштетом
ВКУСНАЯ ДІЄТА. Варіант сніданку №1
Баклажановие крем- PADLIZSAN KREM
Салат з огірків на зиму
Mаффіни з вівсяними пластівцями, кабачком і морквою
Рибка