Печиво "Шоколадні кренделі"

Час приготування: 60 хв.

Складність: Простий

Як приготувати

Масло розтерти з цукром і ваніліном;

Додати яйця, какао-порошок, розпушувач (або соду), борошно і замісити тісто. Я готове тісто ставила хвилин на 40 в холодильник і після цього формувала печиво.

З тіста розкачати джгутики діаметром приблизно 5 мм. і довжиною близько 15-17 см. і сформувати кренделек.

Деко змастити маслом, випікати при температурі 200 градусів хвилин 15.

Остигле печиво вмочити в розтоплений шоколад і посипати подрібненими горіхами.

Інгредієнти

маргарин або слив. масло - 100 гр.

цукор - 150 гр.

ванілін - 2 чайні ложки.

яйце - 2 шт.

какао - 3 ст. ложки.

розпушувач - 1 чайна ложка (або 0,5 ч. ложки соди)

борошно - 350 гр.

шоколад - 400 гр.

горіхи для посипання

 

Інші рецепти

Перці, фаршировані по-вегетаріанськи
Картопля з білим вином - рецепт новітньої антиалкогольної кампанії
Буряк, фарширована кускусом, м'ясом і кедровими горіхами
Солоні огірки в банках
Салат Пікантний літній
МАНТИ по-азербайджанські
Французькі млинчики-Crepes
пиріжки з морквою, маком і яйцем