Ікра заморська баклажанна

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Ікра заморська, але не зовсім баклажанна

Варіанти: Баклажановие-томатний мус з креветками або баклажанна ікра в гламурі

Як приготувати

Баклажан нарізати на дрібні кубики і обжарть в оливковій олії до готовності. Наприкінці смаження додати дрібно нарезанниій пепероні.

Поки смажаться баклажани, дрібно нарізати паприку.

З консерви злити масло, викласти в салатник і подрібнити виделкою.

Підсмажений баклажан додати до риби, ретельно перемішати, якщо треба підсолити, поперчити.

Викласти в саланік, посипати кунжутом. Дати ікрі охолонути і можете подавати до столу.

Смачного!

Інгредієнти

1 баклажан

2-3 стл. л. оливкової олії

1 червона паприка

1 баночка (125 г) сардин в маслі (або інших рибних консервів в олії)

1 гіркий перчик (пепероні)

1 ч. Л. кунжуту

Сіль, перець за смаком

 

Інші рецепти

Пиріг на газованій воді з вишнею та посипкою штрейзелем
фондю шоколадно - кавове
Хліб з цукіні (для хлібопічок)
Овочеве каррі
Курячі ніжки в мішечку
Справжній український СІЛЬСЬКИЙ БОРЩ
Грибний супчик з пельменями
Сабж