Французькі тости

Кухня: Французька

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Варіанти: «Бідний лицар», він же «Французький тост» (сніданок на швидку руку)

Як приготувати

У плоскій, але глибокій посудині збити яйця, молоко, цукрову пудру і корицю.

Заздалегідь підігріти велику сковороду з маслом.

По черзі замочувати приготовані шматочки нарізаного хліба. Способом тику :), натякають в кожну хлібці з двох сторін родзинки.

Смажити на сковороді до хрусткої скоринки.

Подавати на стіл з медом або клиновим сиропом.

Смачного!

Інгредієнти

4 яйця

0,5 склянки молока

6 шматочків нарізаного хліба для тостів

50 гр. вершкового масла

6 ст. л. цукрової пудри

2 ч. Л. кориці

250 гр. родзинок

мед або клиновий сироп

 

Інші рецепти

Печеня з індички з томатно-оливковим соусом
Баклажановие рулетики запечені з сиром і беконом
Вінегрет-просто класика
Баклажани з м'ясним фаршем на шампуріках. (Можливо варіант)
Сирні завитки
Торт Вкусняшка
баклажани запечені
Радість