Грибна галявинка

Кухня: Російська

Час приготування: 15 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Шинку дрібно наріжте, з'єднайте з рубаними яйцями, тертим сиром, подрібненим часником і майонезом, добре перемішайте і сформуйте невеликі кульки.

Огірок наріжте кружечками, укладіть на них кульки і накрийте капелюшками грибів.

Інгредієнти

гриби мариновані

огірки - 1 шт.

сир - 100 г

яйце варене - 2 шт.

шинка нежирна - 60 г

майонез - 3 ст. ложки

часник - 2 зубчики

зелень петрушки - 2 пучка

зелень кропу - 2 пучки

 

Інші рецепти

Скордаля (соус для будь-якої риби)
трубочки
рулетики 2
Банановий пиріг швидкий
ЗИМОВА ВИШНЯ
Помідори під шубкою
Спагеті Болоньєзе
Кекс дачний (випічка в хлібопічи)