Свинячі реберця з кабачком.

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Обсмажити свинячі реберця з двох сторін, посолити, поперчити, можна додати трохи меленого коріандру.

Нарізати дрібно болгарський перець, цибулю і моркву, все це викласти в посуд, де обсмажувалися реберця.

Все перемішати і трохи обсмажити.

Порізати кубиками кабачки викласти їх зверху реберець, перемішати і тушкувати 20хв.

Додати нарізані помідори до тушкованого реберцям. Тушкувати ще 10хв.

Додати дрібно нарізаний часник і кріп, за смаком.

Інгредієнти

500гр свинячих реберець

1 невеликий кабачок

1 болгарський перець

1морковь

1луковіца.

2пмідора

 

Інші рецепти

Печиво Горіхові негренята
Млинці з сиром (мій варіант)
Хліб з родзинками і горіхами
Запеканочку рибно-сирна з печерицями
spaghetti con що є в холодильнику
Бутерброд з секретом
Салат з моркви (консервація)
Швидкі помідори