Сливовий пиріг із хрусткою скоринкою

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Варіанти: Сливовий пиріг

Як приготувати

Збити розм'якшений маргарин з цукром. Додати ванілін і сіль. Вбити по одному яйця. Борошно і розпушувач змішати і обережно перемішати з яєчною масою.

Викласти тісто в змащену маслом форму. Зверху розкласти половинки слив зрізом вгору.

Змішати всі сухі компоненти для верхнього шару. Потім пальцями перетерти їх разом з маргарином до состаяния крихти. Крихітку викласти зверху на сливи.

Випікати 45-50 хв. (60-70 хв) при 180 *.

Інгредієнти

У рецепті пиріг випікається у формі 20см, у мене форма 26см. Розрахунок продуктів на мою форму в скобочках. Нам знадобитися для тіста:

150г (200г) маргарину

2 \ 3 склянки (1 скл.) Цукру

4 (5) яйця

1 ч. Л. ваніліну

1 склянка (1,5) борошна

1 ч. Л. розпушувача

1 \ 4ч. л. солі

6 слив (Я поклала 10 штук)

Для верхнього шару:

1 \ 4 склянки (1 \ 2 ст.) Вівсяних пластівців

1 \ 4 склянки коричневого цукру

1 \ 4 склянки (1 \ 2ст.) Мелених горіхів

1 \ 4 склянки борошна

50г (70г) маргарину

 

Інші рецепти

Телятина по-ельзаськи
Сирок КРАСИ
ЛАГМАН (у моїй доброї старенькій каструльці-12 років від народження)
Суп з червоної сочевиці з кольоровою капустою (пісний)
Ескалоп під соусом Черрі
Мусака
Баклажани з оливками і помідорами
Салат-багатошаровий (ще один варіант черепашки)