Закуска "Літня"

Складність: не визначена

Як приготувати

Кабачки ріжемо гуртками, складаємо в пакет, солимо і додаємо 1-2 ст. л. борошна, закриваємо пакет і трясемо. (Цей спосіб перейняла у кулінара bratyury, дуже виручає) Деко змащуємо маслом, викладаємо кабачки зверху можна ще скропити олією і запікаємо.

Готуємо соус: плавлений сир + часник + майонез подрібнюємо в блендері

Ріжемо помідори на кружечки, якщо гуртки дуже великі разрежте на половинки або навіть четвертинки. Подрібніть цибулю.

Збираємо: кабачок - соус - помідор- кабачок - соус - помідор - кабачок - соус - зелена цибуля.

Інгредієнти

кабачки 2-3 шт

помідори 3-4 шт

цибуля зелена + будь-яка зелень

часник від 2 до 5 зуб.

майонез близько 100гр

Розраховуємо плавл. сир 100гр

Про рецепті

У цій закусці можна заміняти кабачки на баклажани або використовувати їх разом, додавати печена перець болгарський, все залежить від вашого смаку.

 

Інші рецепти

Баранячі реберця запечені
Віяло з баклажан
Салат ситний швидкісний
Фрикадельки в цибульному соусі
Натуральний яблучний оцет
салат гранатики
листковий пиріг з агрусом Ягодка-кислинка
м'ясне асорті