Ікра з печених баклажанів з абрикосами

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани розрізати вздовж на 2 частини, покласти на деко вистелений фольгою, в режимі гриль запекти 15 хвилин. Трохи остудити, прибрати м'якоть, порізати середніми кубиками. У абрикосів прибрати кісточки, порізати середніми кубиками, цибулю і часник дрібно порізати. На рослинному маслі посмажити цибулю, часник, імбир, додати абрикоси все разом тушкувати 5 хвилин, додати баклажани, посолити, налити оцет і тушкувати ще 5-7 хвилин, в кінці додати дрібно-різану кінзу. Остудити в холодильнику. Порізати багет або хліб, покласти ікру, посипати кунжутом. Смачного!

Інгредієнти

2 великих баклажана 900 гр

250 гр щільних абрикосів

2 середні цибулини

Свіжий тертий імбир 1 ст. л

6 часточок часник

1 чилі перець

1 пучок кінзи

? ст рослинне масло

1 ч. Л оцет Balsamique

Сіль за смаком

Смажені кунжутне насіння

Багет або хліб

 

Інші рецепти

Аджика
Міні-цукіні з кунжутною скоринкою і салатом-соусом з редиски
Рассольнічек
РУЛЕТ З КУРКИ (HAVOV RULET)
рулетв з м'ясною начинкою
Зелене памідори на зиму
Помідори по-вегетаріанськи
Помідори в червоному вині