Салат з помідори і сушеної журавлиною

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Червоне і Біле (в піку Стендалю) - салат

Як приготувати

Поки хлопчаки жують бендерики,

приготуємо салат для дівчаток:

Помидорки промиємо і обсушимо.

На сковороді розігріємо 1 ст. л. оливкової олії.

На сильному вогні швидко обсмажити помидорки (шкірка лопне)

і відразу перекладемо їх на холодне блюдо,

помиємо і поріжемо листя салату, стебла селери і цибульку.

З останків оливки. масла, Бальзаміко,

солі і перцю приготуємо маринад.

На зелень викладаємо помидорки, посипаємо журавлиною

і заливаємо маринадом, перемішуємо, салат готовий ...

Смачного!!!

Інгредієнти

помидорки 400 гр.,

оливкова олія 3 ст. л.,

сіль перець,

стебла селери 2-3 шт.,

зелений лук 2-3 шт.,

Бальзаміко білий 1-2 ст. л.,

листя салату 3-5 шт.,

журавлина сушені. жменю.

 

Інші рецепти

Фінські коржі з фенхелем і морською сіллю
Фаршировані кабачки «Красавчики»
Запечений свіжий картофан
Паштет з курячої печінки з фісташками Від Єви
суп імені Російсько-В'єтнамської дружби
Салат Черепашка
Спагеті під морквяно-горіховим соусом
Перлове "різотто" з перловки