Бендерики з м'ясом

Кухня: Українська

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Млинці з начинкою

Варіанти: Бендеріки !!!

Як приготувати

Добрий вечір!

Тепер знаю точно, якими млинцями

треба годувати дуже голодних мужичків!

Для початку замісила в кухонному комбайні тісто

з усіх необхідних компонентів,

вийшло трохи густовато,

розвела трохи мінеральною водою

і відставила на півгодини.

Потім на сухій сковороді спекла 12 млинчиків.

Почистити і порізати кубиками цибулю,

обжарила в 1 ст. л. раст. масла,

додала фарш і обсмажувала його до готовності, приправивши.

У ємності збила яйця, посолити і поперчити.

На кожен млинець поклала за ст. л. фаршу,

загорнула трикутником, вмочив в яєчну масу

і обсмажити з обох сторін.

Поклала на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир,

подавала гарячими ...

Смачного!!!

Інгредієнти

для тесту:

борошно 200 гр.,

яйце 1 шт.,

молоко 250 мл.,

раст. масло 2-3 ст. л.,

сіль 1/3 ч. л.,

цукор 1 ч. л.

для начинки:

яловичий фарш 300 гр.,

цибулю 2-3 шт.,

сіль перець,

яйця 3 шт.,

фритюр.

 

Інші рецепти

Перчики, фаршировані м'ясним асорті
Лосось з баклажанами в вершково-томатному соусі
Дачна екзотика
Зірка вечері-Карп дзеркальний
Торт Чарівність
Каррі з морепродуктів від бідних тайських рибалок
Лимонні вафлі
тріска в соусі з латуку на грибний підкладці