Риба з помідорами і сиром

Час приготування: 45 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: риба, запечена з томатами-чері, оливками і зеленню

Варіанти: Запечена риба з помідорами

Як приготувати

Філе тріски (можна брати будь-яку рибу) розрізати на порційні шматки, натерти часниковою сіллю, перцем, скропити оливковою олією і дати постояти хвилин 10.

Помідори нарізати товстими кружальцями, половину їх викласти у форму, змащену маслом, зверху покласти шматки риби, а на них інші помідори.

Поставити в нагріту до 220 * духовку на 10-12 хвилин.

Вийняти, посипати натертим сулугуні і відправити назад в духовку під гриль, щоб сир розплавився і зробився золотистим.

Інгредієнти

- Філе тріски - 500г

- Помідори - 3 шт.

- Сулугуні - 300г

- Оливкова олія - ??3 ст. л.

- сіль перець

 

Інші рецепти

Гарбуз по-італійськи (на зиму)
перець за італійськи
Помідори під горілку
Класичні мадленка
Телятина тушкована з овочами
Салат з квасолею і помидорками Черрі
КАПУСТЯНИЙ ШНІЦЕЛЬ
Сирно-гречані маффіни з каперсами і шпинатом