Жульєн з баклажанів

Час приготування: 25 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Лук нашаткувати (як більше подобається) у мене був півкільцями, обсмажити на олії (масла не багато - 1ст. Ложка) до появи золотинок)). Баклажан нарізати соломкою, посолити, пом'яти до появи соку і обсмажити разом з цибулею до злегка золотистого кольору. Вершки перемішати з борошном, посолити, поперчити і влити в баклажани, злегка прогріти і перекласти в жульенніцу, посипати тертим пармезаном. Поставити в розігріту духовку підрум'янити сир. У мене з одного баклажана вийшли 2 жульєну.

Блюдо вийшло дуже ніжним і незвичайним. Спробуйте!)))

Інгредієнти

баклажан середній - 1шт

цибуля ріпчаста - 1 шт (середній)

пармезан тертий - 20 г

вершки 20% - 50-80 мл

борошно - 1ч. ложка

сіль перець

масло рослинне

Про рецепті

якось смажила картоплю з баклажанами і задумалася, що в картоплі баклажани набувають легкий смак грибів .. Потрібно спробувати зробити жульєн! Вможно хтось подібне вже робив, але мені це не відомо))) Мені сподобався кінцевий результат, хоча смаку грибів зовсім і не було)))

 

Інші рецепти

Перевертиш з вишнею та персиками
шоколадно-медове печиво
Скорий пиріг зі згущеним молоком і маком
ВИШНЕВИЙ ПИРІГ
Молочно-кавовий лікер
Закуска Антикриза
Запечена кольорова капуста
Ароматний хліб