Ніжний ситний пиріг

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Просто пиріг (і 2 варіанти тесту)

Як приготувати

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з фаршем.

Тісто:

Яйця розтерти з кефіром і сметаною. Додати натерте на крупній тертці масло, сіль і соду. Розмішати.

Вмішати борошно. Тісто має бути густе і литися з ложки.

У роз'ємну форму вилити 1/2 тесту (щоб покрило дно), потім покласти обсмажений фарш з цибулею, трохи посолити, поперчити. Зверху - натертий сир і залити тестом (щоб весь сир був покритий тестом).

Випікати при 180 градусах 40-50 хвилин. Як зарум'яниться - готово!

Інгредієнти

Для тесту:

1 склянка сметани

1 стакан кефіру

3 яйця

100 г замороженого масла

2 (приблизно) склянки борошна

дрібка солі

щіпка соди

Для начинки:

0,5 кг м'ясного фаршу

2 цибулини

100-150 г твердого сиру

 

Інші рецепти

Кролик в сметанно-гірчичному соусі
Запіканка з лососем
ПІЦА з каперсами і всім ... Всім ... всем
Французький м'ясний пиріг
Щи літні
«Роли» з кабачків
Курячі грудки з пармезаном і беконом
Салат з томатів, огірків і солодкого перцю. Гострий