Гречана локшина з яловичиною

Кухня: Японська

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Яловичину вимити, нарізати тонкими скибочками.

Спассировать дрібно нарізану цибулю і терту моркву в невеликій кількості рослинного масла, додати яловичину. Обсмажити на сильному вогні.

Потім вогонь зменшити до мінімуму, додати дрібно нарізану помидорку, трохи посолити, добре поперчити, додати улюблені спеції (я додавала майоран) 0,5 - 1 ст. води. Тушкувати під закритою кришкою 1,5 години. Через годину додати води при необходимоти. В кінці тушкування можна додати 0,5 ч. Л. крохмалю, щоб м'ясний бульйон перетворився на густий соус.

За 10 хвилин до готовності відварити в трохи підсоленій воді гречану локшину. Викласти в глибоку тарілку і зверху залити м'ясним соусом з яловичиною.

Подавати з соєвим соусом. Гречана локшина на японський манер готова.

Інгредієнти

Яловичина (вирізка) - 250-300 гр.

Морквина невелика

Цибуля ріпчаста - невелика головка

Помідорка - теж невелика

Гречана локшина

сіль, перець, улюблені спеції

 

Інші рецепти

Тарт з сиром і овочами
Банановий кекс чорницею
Салат з курячої печінки
оладки з молодої капусти
Фаршировані млинчики Толстячок
Чай Каркаде (як правильно заварювати)
Баклажани Сонечка
омар на фуагра