Кабачкові бочонки з креветками.

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Розрізати кабачки середнього розміру на 3 частини поперек і ложкою видалити серцевину трохи не до кінця - вийдуть "барила".

Отримані барила покласти в киплячу злегка підсолену воду і варити 10-15 хвилин.

Креветки відварити і почистити.

Цибуля, часник і перець болгарський дрібно нарізати.

Помідори ошпарити, видалити шкірку і дрібно нарізати.

М'якоть кабачків теж подрібнити.

На рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати часник, помідор, болгарський перець, серцевину кабачка і крем-паприку. Тушкувати овочі на повільному вогні 20 хвилин.

Отриману овочеву начинку посолити і поперчити.

За кілька хвилин до готовності додати в начинку зелень і креветки.

Отриману начинку гарячої укласти в барила з кабачків, зверху прикрасити креветками і листочками зелені.

Смачного!!!

Інгредієнти

Кабачки (середні) - 2 шт.

Цибуля ріпчаста -1 шт.

Перець солодкий болгарскій- 1 шт.

Помідор - 2 шт.

Часник - 2 зуб.

Крем-паприка (гостра) -1 ст. л.

Перець чорний мелений

Сіль

Креветкі- 250 гр.

Рослинна олія для смаження

Зелень за смаком (у мене петрушка)

 

Інші рецепти

Полуничний молочний коктейль
М'ясо-овочева запіканка
Омар (Лобстер) Як готують його в Канаді рибалки
Сирні кільця
Декоративна помідорка
Курочка в вершково-сирному соусі з мигдалем і брокколі
цукерки зі згущеним молоком і шоколадом (conos de dulce de leche y chocolate)
Салат з печених овочів під йогуртовим соусом