ЧАСНИКОВЕ МАСЛО

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Для тих, хто любить по гаряче!

Варіанти: Ароматне салатное масло

Як приготувати

Часник розчавити в абсолютно чисту і суху скляну банку і залити олією.

Банку закрити кришкою і поставити в темне місце на тиждень, щодня струшуючи вміст.

Після закінчення часу процідити через ситечко, застелене тканиною або двома шарами марлі.

Зберігати в щільно закритій пляшці при кімнатній температурі.

Інгредієнти

200 мл оливкової олії

5 зубчиків часнику

 

Інші рецепти

КЕКС з медом і ЯБЛУКАМИ
Баклажани, запечені з помідорами і сиром
Перкельт З яловичини і ГАЛУШКАМІ- MARHAPORKOLT NOKEDLIVEL
Курка під праскою :))
Кабачковий торт (варіантів багато)
Камбала Вишукана
ВЕРШКОВЕ ПЕЧИВО з корицею
Перець, фарширований чечевиця з фаршем