Гадазелелі (баклажановие рулетики з горіховою пастою)

Кухня: Грузинська

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани очистити від шкірки, нарізати уздовж тонкими скибочками, посипати сіллю і залишити приблизно на годину. Потім промокнути паперовим рушником, злегка збризнуть оливковою олією і запекти в духовці. Охолодити.

Горіхи волоські збити блендером до пастоподібної стану, в кінці збивання додати трохи холодної кип'яченої води для ніжності.

Ріпчасту цибулю, зелень (трохи кінзи, базиліка і петрушки) ДУЖЕ! дрібно нарізати, часник пропустити через землянку, всі разом зі спеціями змішати з горіхами.

Начинку укласти на один край баклажанового скибочки, згорнути трубочкою.

Подавати на первинних листі салату з невеликою кількістю кінзи і базиліка. Зелень злегка збризнути оцтом білого вина.

Всім любителям баклажанів та горіхів присвячується !!

Інгредієнти

Баклажани (бажано дліненькіе) - 2 шт.

Горіхи волоські очищені - 150 гр.

Цибуля ріпчаста - 1 маленька цибулина

Часник - 2-3 зубчики

Зелень - петрушка, кінза, базилік, листя салату

Масло оливкове

Сіль, спеції

 

Інші рецепти

Огірки солоні швидкі (з житнім хлібом)
Помідори як свіжі
Бісквіт Карамельний без яєць
десерт на зиму
Салат з курки з апельсинами
Помідори в рожевому маринаді
М'ясо по-каталонски
Перець печений маринований