Запіканка з відбивними і ...

Час приготування: 50 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Картоплю і кабачок трьом на тертці. Додаємо яйця і зелень, сіль і перець за смаком. Перемішуємо. Ріжемо шпинат і зелену цибулю. Змішуємо шпинат і цибулю з баночкою шампіньйон і тушкуємо 3 хвилини. Додаємо сметану-у мене була пікантна. Солимо. Тушкуємо 2 хвилини і вимикаємо. Форму змащуємо олією і посипаємо сухарями. Викладаємо перший шар з картоплі з кабачками і зеленню. Відбивні трохи посолити і викласти зверху. Викладаємо шар шпинатному-цибулевої-грибний суміші зверху. Потім солодкий перець. Викладаємо шар кіслющіх яблук-тонко порізаних (коли гуляли -с яблуні зірвали). Посипаємо сиром. Запікаємо 50 хвилин при 180-200градусах.

Насолоджуємося смаком !!!

Інгредієнти

3 великих картоплі, 1 середній кабачок, 1 пучок кропу і петрушки, 1 пучок зеленої цибулі і шпинату, 2 яйця, 100г сметани, сіль і перець за смаком, 1 банка консервованих печериця, 6 свинячих відбивних, 4 кіслющіх яблука, 2 перцю, 200г сиру, сухарі для посипання форми і масло для змащування форми.

 

Інші рецепти

Овочева запіканка Медітеррано
Сирний супчик
ХЛІБ «цеглинок»
Суп- пюре «Каррі» за мотивами сенегальського супу. (+ Варіант для лакто вегетаріанців)
Сконе з чорницею
Легка (у всіх сенсах) запеканочку
Фаршировані кальмари
Твороженія легкий крем на сніданок