Салат з цикорію з грушею.

Кухня: Російська

Кількість порцій: 1

Складність: не визначена

Як приготувати

Підготовлений салат нарізати великим квадратом, цикорій нарізати широкої соломкою. Грушу очистити, видалити насіння, нарізати тонкою скибочкою, скропити лимонним соком. У центр тарілки викласти різаний салат, цикорій, різану грушу розкласти віялом на 3 сектора, полити соусом: йогурт змішати з гірчицею, сахором, паприкою, перцем, сіллю і рослинним маслом, салат посипати підсмаженими без масла мигдальними пластівцями. Оформити зеленню і помідором.

Інгредієнти

Салат "Айсберг" 20гр.

Цикорій салатний-35гр.

Груша св.-80гр.

Мигдаль-12гр.

Лимонний сік-6гр.

Йогурт (не солодкий) -50гр.

Гірчиця діжон-3гр.

Паприка-0.5гр

Перець мол.-0.2гр

Цукор-3гр

Масло раст.-15гр

Помідор "Черрі" -22гр

Соль-2гр.

 

Інші рецепти

гуляш по-угорськи
дрождевое тісто,
Мавпи
крабовий сирок
ПЕЧИВО в печінці
АВАЮКІ-КАН - білосніжні-пінне ЖЕЛЕ
відбивні з бананом
Полента з овочами