Порей на зиму.

Складність: не визначена

Як приготувати

Порей помити, перебрати і нарізати на шматочки в довжину близько 2 см.

Мед, оцет, 250мл. води, сіль, лавровий лист, ягоди можжавельніка і перчик чилі скласти все в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння і варити маринад 5 хвилин.

Порей скласти в яку-небудь чашку, залити все маринадом, дати охолонути, накрити рушником або кришкою і залишити на ніч.

Вранці порей разом з маринадом перелити в каструлю, поставити на вогонь, дати закипіти, потім на самому маленькому вогні потомити 10 хвилин, розлити гарячим по банкам і тут же герметично закрити банки. Порей можна їсти через 2 тижні, повинен трохи настоятися.

Дуже оригінальний і незвичайний смак, можна так є, можна додавати в салати, дуже оригінальні салати виходять, смачно просто з відвареною картоплею.

Смачного!!!

Інгредієнти

2 кг. порею,

150 грам меду,

200 мл яблучного оцту,

2-3 лавровиx листа,

6 штучок ялівцю,

2 маленьких перчика чилі, у мене були сушені,

1 чайна ложка солі.

 

Інші рецепти

Картопляна піраміда
СВИНИНА У сирній паніровці
М'ясний суп
Солянка з дикої качки
Галушки з куркою
Іспанська омлет
МОРСЬКИЙ ПЛОВ
М'ясо під кабачкової шубкою