Пиріжки «Крабики» і пиріг "Краб" (Варіант начинки)

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Пиріжки «Крабики»

Як приготувати

По-перше хочу подякувати Милочки за ідею "крабиками", спасибо !!! Я їх як побачила, так втратила спокій, такі чарівні. Вобщем вирішила теж зробити, але ось яка проблема. Мої домашні не їдять випічку з рибою, і я зважилася на експеременту. Зробила начинку з крабових паличок і сиру! Вийшло дуже смачно, дуже ніжно і ситно! Ще раз спасибі Милочки !!!

Із зазначених продуктів замісити тісто, прибрати в холодильник на 30хвилин. А поки зробити начинку: крабові палички, охолоджені дрібно нарізати, плавлення сирки (типу "Дружба"), натерти на тертці, змішати з паличками, додати сире яйце і мелконарезанний кріп, все розмішати, посолити за смаком. Розкачати з тіста пласт товщиною 5 мм, вирізати чашкою гуртки. Розкласти рівномірно начинку.

Пиріжки ліпити, як пельмені, зліплені краю акуратно надрізати.

Викласти пиріжки на змащене маслом деко.

Випікати «крабиков» при 180 С хвилин 15-20. Для пирога "Краб" розкачати тісто, викласти крабову начинку, зліпити, так само як пиріжок "крабики". тільки великим розміром. Випікати 15-20хв. в розігрітій до 180 С. духовці.

Інгредієнти

Для тесту:

200 г вершкового масла (я беру масло, тісто з ним розсипчасте)

200 г сметани

2 і 2/3 ст. борошна

0,5 ч. Л. соди

1ст. ложка цукру

Для начинки:

2упаковкі крабових паличок (по 200г.)

2плавленних сирка типу "дружба"

1сирое яйце

сіль, перець за смаком

Кріп - кілька гілочок.

Жовток для змазування.

 

Інші рецепти

Варення з персиків і апельсинів
Салат з квасолі з сухариками
Персиково-вершкове тістечко
освіжаючий компот
Листкові трубочки з кремом
Ручна свинка
Рататуй
Зимовий салат з рисом