Картопляний салат, одного разу по-іншому

Кухня: Німецька

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Самий що ні на є справжній німецький "Картопляний салат"

Варіанти: Картопляний салат з сиром, Картопляний салат зі стручкової квасолею, Картопляний салат з помідорами і руколою, І знову картопляний салат, Картопляний салат з помідорами, Картопляний салат сo свіжими печерицями та яблуками

Як приготувати

Відварити кртошку в мундирі, найкраще взяти невеликі бульби. Злити воду з відвареної картоплі, злегка остудити, очистити, і поки ще тепла нарізати не оченьмелко, але й не купно на пластинки. Паприку нарізати кубиками, огурци- пластинками, оливки кружечками. Викласти все в салатник.

Приготувати заправку, збивши злегка віночком оливкова олія, білий бальзамічний оцет, вершки, сіль і перець.

Заправити соусом салат, гарненько його перемішати. Посипати зверху дрібно нарізаною зеленою цибулею і подрібненим солоним арахісом.

Поставити в холодильник на годинку настоятися і охолонути.

Смачного!

Інгредієнти

800г картоплі

? червоної паприки

4-5 маринованих огірочків

50 г зелених оливок

Заправка:

4 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. білого бальзамічного оцту

4 ст. л. вершків

Сіль, перець за смаком

Небольшойпучек зеленої цибулі

Жменя солоного арахісу

 

Інші рецепти

Заливний пиріг з капустки
Сніданок по Французко
Овочевий салат з шинкою і сиром
Закуска з паштетом
Легкий перекус - 2 (мій варіант)
горщики
Баклажани по-грузинськи
Апельсиновий лікер