Лечо з баклажанів

Час приготування: 90 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Баклажани, не очищаючи і не замачівая, нарізати на кубики, помідори пропустити через м'ясорубку, болгарський перець і цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці, часник дрібно нарізати. Все змішати і скласти в просторий посуд. Додати сіль, цукор, оцет, соняшникова олія. Варити після закипання на середньому вогні 45-60 хв Гарячим розкласти в стерилізовані банки, закатати.

Інгредієнти

4 кг баклажанів

2 кг помідорів

1 кг болгарського перцю

1 кг моркви

10 цибулин

10 часточок часнику

2 ст. соняшникової олії

1 ст. столового оцту

4 ст. л. солі

1 ст. цукру

 

Інші рецепти

Салат Ананас
Пиріжки з картоплею І НЕ ТІЛЬКИ
Чамча
Баклажаннаяікра
М'ясний паштет
Капустяний пиріг (експрес)
Салат Paradis
салат Ніжний