Котлета по-Киевски (варіант)

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Куряче філе пропустити через велику м'ясорубку, посолити, поперчіть.5-6 яєць розбити в глибоку тарілку, панірувальні сухарі насипати в іншу тарілку.

З вершкового масла сформувати продолготатие кулі.

З курячого філе зробити коржик на долоню, в середину вершкове масло і гарненько заліпити його з усіх боків як кокон. Вмочити спочатку в яйці, потім в паніровці, дати підсохнути 15 хвилин і знову повторити (яйце, сухарі)

Викласти наші лялечки на деко і прибрати в холодильник на годину.

Я зробила з вечора, а смажила вранці. СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

Колличество продуктів на свій розсуд, я робила багато.

Куряче філе, вершкове масло, яйця, панірувальні сухарі, раст. масло-для смаження.

 

Інші рецепти

Сирні палички
Свинина по-імператорський
Плов з яловичини (можливі варіанти)
Міні-піца (варіант)
Кіт у мішку
Сирні трояндочки
Поліно Сирне з сирною начинкою
Суп з риби і морепродуктів -варіанти