Баклажани з сиром і сметаною

Кухня: Російська

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

1) Баклажани розріжте вздовж і видаліть серцевину, надаючи форму човники. Посоліть, покладіть на фольгу і запечіть в духовці при 220 ° С до напівготовності.

2) Помідори, цибулю і серединки баклажана дрібно порубати, змішайте з обсмаженою фаршем і дрібно порізаним часником. Сумішшю заповніть поглиблення в баклажанах. Змішайте сметану з сиром і з зеленню, сіль перець і викласти з верху

3) Запечіть баклажани до готовності. Охолодіть.

4) При подачі полийте сметаною.

Інгредієнти

2 шт. баклажана

70 г сметани

100 г сиру сулугуні

1 помідор

1 цибулина

100 гр. фаршу будь-якого

3-4 гілочки кропу, петрушки

часник

сіль перець

 

Інші рецепти

Фарш в кільці з баклажана
Лагман швидкого приготування
Консервація Солоні огірки на 100% / з горілкою /
Фаршировані печериці
ТОРТ кисільні
Салат з крекерами
банани в клярі
Свинина запечена з маслинами і помідорами