суп-пюре з кольоровою капустою

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: суп-пюре "Веселка"

Як приготувати

Повзаючи по всесвітній павутині в пошуках цікавих рецептів дещо знайшла. Буду викладати, у міру того, як буде проходити тестування на чоловікові - наприклад цей суп (скажу відразу - чоловік вижив). Зацікавив тим, що по перше люблю супи пюре, а в других люблю цвітну капусту. І рецепт дійсно виявився відмінним, по перше швидко, по друге смачно.

1. Всі овочі очистити, нарізати великими кубиками.

2. У каструлю налити олії і обсмажити на ньому овочі, крім цвітної капусти.

3. Додати до обсмаженою овочам бульйон і варити до повної готовності.

4. Цвітну капусту розділити на суцвіття, опустити в підсолену воду і відварити протягом 10-15 хвилин після закипання.

5. З овочів злити бульйон в окрему каструлю, цвітну капусту змішати з іншими овочами і пюрировать за допомогою блендера.

6. Додати в пюре необхідну кількість бульйону (за смаком залежно від консистенції, яку Ви любите)

7. Готовий суп-пюре поставити на вогонь, посолити, поперчити, додати часниковий порошок і довести до кипіння.

Бон Апетит!!!

Інгредієнти

1. Цвітна капуста 500 гр.

2. Моркву 2 шт.

3. Цибуля ріпчаста 2 шт.

4. Картопля 4 шт.

5. Курячий або овочевий бульйон 1,5л.

6. Сіль, чорний мелений перець, часниковий порошок.

 

Інші рецепти

Смажені роли з цікавим гарніром
Риба на томатної подушці
Курка в тісті з яблуками
Тісто для піци / дуже просто /
Горіхові пальчики
Лисички в сметані з картоплею, рецепт приготування грибів. Картопля з грибами в сметані
Хворост. Просто хмиз
Соус до макаронів або м'ясу