тойуг чигиртмаси

Кухня: Азербайджанська

Час приготування: 1 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Курячий соус з аличею

Як приготувати

цибулю подрібнити, курку розділити на великі шматочки. цибулю і курку покласти в каструлю або в глибоку сковорідку тушкувати без олії на середньому вогні до полугатовності постійно перемішуючи. після додати сіль масло закрити кришкою зменшити вогонь (постійно перемішуючи). нам потрібно дбітся того що цибуля став одночасно прозорого і золотистого кольору. додати нарізаний кружечками перець і протертий через тертку помідори закриваємо кришку. (постійно перемішуючи) вся блюдо повинна нудиться в соку помідора поступово уварівая до готовності. після уваркі залишається масла і паста (м'якоть) від помідора. в кінці додати зелень

 приємного вам апетиту

картопля в АЗЕРБАЙДЖАНСЬКОЇ національній кухні не використовується з цього для любителів приготувала варіант і з картоплею

Інгредієнти

курка-1шт

цибулю-1шт (великий)

памідор2-шт

перець стручковий половинка (за смаком)

сіль за смаком)

топ. масла-3-4ст. л

кінза-кріп (за буженинам)

 

Інші рецепти

Овочі всякі (тушковані)
Пісочний торт з начинкою з баклажан
Салат Павутинка
Суші-роли -варіанти
Кабачкова ікра з майонезом від ФРЕД
Банановий фліп з ревенем
Джем з груш
Буряк маринований з вишнею